Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

σαλατα του σεφ

υλικα
1 μαρουλι μεγαλο
4 αυγα βραστα κομμενα σε φετες
1 τονο σε λαδι
200γρ κασερι κομμενο σε κυβακια
200γρ παριζα κομμενη σε κυβακια
1 μαγιονεζα
μισο μπουκαλι κετσαπ περιπου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  σε ενα μπολ αναμειγνυουμε την μαγιονεζα με την κετσαπ ανακατευουμε πολυ καλα και η σως ειναι ετοιμη.πλενουμε το μαρουλι καλα και το κοβουμε το βαζουμε στην γαβαθα που θα φτιαξουμε την σαλατα.πανω απο το μαρουλι βαζουμε τον τονο μετα τα αυγα την παριζα,το κασερι και απο πανω στρωνουμε και την σως και ειναι ετοιμη!!!

περκα στο φουρνο με μουσταρδα πιπεριες και παρμεζανα

υλικα
2 φιλετα περκας
2 πιπεριες κερατο
2 κ σ μουσταρδα
2 λεμονια
2 ντοματες κομμενες σε λεπτες φετες
1 φλ.τσαγιου λευκο κρασι
2κ.σ.ξυδι
100γρ τριμμενη παρμεζανα
αλατι,πιπερι,ριγανη,λαδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
πλενουμε την περκα και την βαζουμε στο ταψι απο πανω την περιχυνουμε με το χυμο απο τα λεμονια ανακατευουμε να παει το λεμονι παντου.σε ενα μπολ αναμειγνυουμε την μουσταρδα το κρασι,το αλατι το ξυδι και λιγο λαδι τα ανακατευουμε καλα και τα ριχνουμε και αυτα στο ψαρι ριχνουμε και τις πιπεριες κομμενες και απο πανω τις φετουλες απο τις ντοματες ριχνουμε και την ριγανη και το πιπερι πασπαλιζουμε με την παρμεζανα και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους για 45 λεπτα περιπου ειναι τελειο ζουμερο ζουμερο!!!