Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΕΜΙΣΤΑ

ΥΛΙΚΑ
7 μετριες πιπεριες
7 μετριες ντοματες
2 κρεμμυδια ψιλοκομμενα
500γρ.ρυζι
2 πατατες κομενη κυδωνατες
1 ματσακι μαιντανο
τον χυμο απο τις ντοματες μας
αλατι,πιπερι,ριγανη,ελαιολαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
πλενουμε τα λαχανικα ανοιγουμε τα καπακια απο τις πιπεριες και αφαιρουμε τους σπορους το ιδιο και απο τις ντοματες κραταμε τους χυμους τους.ψιλοκοβουμε τα κρεμμυδια.σε ενα βαθυ τηγανι ριχνουμε ελαιολαδο και σωταρουμε τα κρεμμυδια προσθετουμε το ρυζι ανακατευουμε ριχνουμε και το χυμο απο τις ντοματες που ανοιξαμε προσθετουμε τον μαιντανο ψιλοκομμενο και αλατοπιπερο και ριγανη και ανακατευουμε.γεμιζουμε τις πιπεριες και τις ντοματες κλεινουμε τα καπακια ριχνουμε και τις πατατες βαζουμε και 1 ποτηρι νερο και λιγο ακομα λαδακι και ψηνουμε μεχρι να ροδισουν τα λαχανικα απο ολες τις πλευρες τους..!